Äntligen lite ordning igen!

Ja, rubriken lyder bra - men i kaoset!

De deadlines jag hade är nu nådda och jag kan pusta ut, för nu! Har fått in ett flertal nya förfrågningar. Min dator håller på att gå vidare till nästa liv ... så det tvingade mig nästan till att få iordning på all oreda i kaoset. Hehe. Njemen jag har full koll, men det har varit lite rörigt. Fullt med nya mappar på datorn som väntat på att få komma in på deras respektive usb:n etc. och för att sedan få laddas upp här. Jag kände att nu måste jag ta tag i det här, innan det är blir försent!

Så nu efter detta blogginlägg kan datorn få vila när den känner för det då allt är frid och fröjd! Fast helst ser jag ju att jag hinner skaffa en ny innan denna lämnar jordlivet då jag är på tok för beroende av datorer. Just då med tanke att en stor det av mitt "lever bröd" styrs via dessa manicker. Dessutom skriver jag ju mina skönheter (manus) på datorn.

I gymn. fick vi ju datorer och efter de datorernas kraschar har man ju lärt sig ett och annat. Jag vet inte hur många bilder (minnen) jag gått miste om eftersom jag inte sparat vid sidan om datorn. Men man lär sig av sina misstag! Under mina senaste två datorer nu ( datorn från skolan höll sig faktiskt kvar i ca sex år!) har jag haft en intern hårddisk vid sidan om, där jag alltid sparar efter varje ny grej jag gör. + att jag har ett ubs för olika saker. Tillexempel, ett för foton, ett för manusen och ett för illustrationer etc. När det gäller manusen så skickar jag även dubbellter till min egna mail : haha. Vadå nojjig!

Jupp men med tanke på datorns prestanda ligger jag lite lågt i nuläget med beställningar. Det går inte med för närliggande deadlines om ni vill ha bilderna via dator etc. Jag ska nog testa att formatera om datorn, se om det hjälper. Men jag vill läsa klart manus 2 först, hade jag tänkt i alla fall. Det är en genomläsning bara så det går snabbt. Redan halvvägs så. För de kan jag bara läsa in manus 1 och 2 sedan samtidigt som de skickas till förlag. Och sedan fokusera helt på manus 3 och evt upplägget för manus 4 redan nu.

I övrigt så är min mamma hemma i deras hus på permiss nu för tredje helgen i rad!! Vilka framsteg hon har gjort! Hon blir utskriven om ca 5 veckor och då ska ombyggnanden av huset vara klart, så hon kan röra sig så bra som bara möjligt där hemma! Danderyds rehab har varit mer än toppen! Vilken bra vård mamma har fått och kommer fortsätta att få. Jag kommer aldrig glömma tiden då hon låg i väntan på döden på intensiven. Fy vilken hemsk tid. Hon är fortfarande förlamad i vänstar arm, ben och har sämre syn. Men hon börjar sakta men säkert lära sig gå på nytt. Hjärnan, tankesättet och talet är det hon gjort mest framsteg i, och så har hon gått 36 meter med bock! och här hemma åker hon knappt rullstol, hon tar sig fram via sele, bock och stöd från pappa. Sakta men säkert, sakta men säkert så kan nog stora mirakel ske! 

 

ursäkta detta lite luddiga samt kanske röriga inlägg. Jag är för trött nu för att läsa igenom det. Så hoppas det inte är allt för månag slarvfel :P Ha det färgglatt där ute kära läsare!  

16 maj 2015

Comments powered by Disqus