bättre sent än aldrig...

haha jag ville bara avsluta denna kväll med att säga att jag äntligen förstått hur den här blogg funktionen går till nu haha. Så nu kanske det blir lite mer använding ut av den ;) De tidigare inläggen har mest var på test, men jag tror jag hänger med på hur det funkar nu. 

Jag kan bara inte bestämma mig för vilken typ jag vill ha.. står mellan två stycken, den tredje verkade på tok för invecklad för min smak haha. (det är den inte, det är jag som inte förstår bara) Jag menar, ni ska veta hur lång tid jag grubblat/klurat på den här funktionen som jag använder mig av nu ;p Först fattade jag inte hur jag skulle skriva inläggen, sen när jag lyckades med det hängde jag inte alls med vart inlägget tog vägen någon stans. Det var faktiskt just nu ikväll som jag insåg att jag kunde lägga in dem på min startsida, haha bra där! ;)

Man lär sig alltid något nytt! Jag är grymt imponerad av mig själv att ha kunnat skapa denna hemsida i huvudtaget! Dock med bra support och hjälpsidor via n.nu då såklart! :)

sweet dreams everyone

13 maj 2013

Comments powered by Disqus