JOHANNA EISENE - LIFE OF ART

Att pröva sina vingar till drömmarnas land

Den nervösa väntan som får än att klättra på väggarna!

 

Jahaja... 3 månader senare och jag väntar fortfarande...

De första dagarna var jag helt uppe i varv och kunde inte tänka på annat. Två veckor hann gå tills dess att jag skickade ett mail om önskad bekräftelse på att mitt mail kommit fram. Tack och lov fick jag svar och den nervösa biten var i alla fall ur världen... Jag menar, sitta och vänta i något som känns som en evighet så har mailet i fråga inte kommit fram... Men nu visste jag att mitt manus låg på turordning för genomläsning. Skönt!

Mailen var jag online på nästan dygnet runt och med mobilen i högsta upp för att inte missa något svar. Men jag insåg tillsut att jag inte kan hålla på sådär en längre tid. Så för att fördriva den närvösa väntar tiden började jag teckna alla karaktärer och då menar jag alla, så det är fortfarande inte klart faktiskt, hehe. Har vissligen haft en liten paus från tecknadet också i och för sig. Men har en del bilder kvar att göra.

Visst hjälpte detta mig att fördriva tiden och nu är jag faktiskt inte lika galen av förväntan längre, jag börjar snarare bli lite lätt irriterad hehe. Närå, men jag vill ha svaret nu. Väntetiden var två månader mer eller mindre. Men nu efter tre månader kunde jag inte hålla fingrarna i styr längre och har faktiskt skickat iväg ett mail för att "kolla läget". Jag vill ju inte vara för på heller... Jag förstår ju att de kan ha mycket att göra, men en hel månads övertid på en väntetid.. ja, då är jag väl inte för på? De måste väl förstå att man börjar undra, eller hur?

De lovar ju ett svar oavsett vad svaret är...

 

peace out!

 

13 maj 2013