JOHANNA EISENE - LIFE OF ART

Att pröva sina vingar till drömmarnas land

hrm

 Hrm ... måste nog prata med supporten eftersom det här mitt andra blogginlägg som inte vill fungera. Man ska börja med att skriva en titel ( och den titeln måste väl få vara vad man vill?) och sedan klicka sig vidare. Men webbhotellet verkar inte gilla min titel : inget läsvärt dessvärre. Eller titeln för någon vecka sedan då det inte heller fungerade: Jag och mina idéer alltså.

 

Egentligen vet jag inte vad jag ska skriva om, jag är en värdelös bloggare och skulle nog aldrig kunna livnära mig på det :P

Samtidigt funderar jag på att skaffa ett wordpress-konto för mitt skrivande, där man bloggar om sitt skrivandet och livet kring det. Nu vet jag inte om det webbhotellet för blogg enbart är för de som skriver eller för alla kategorier. Men vilket som så funderar jag på ett sådant konto. Med tanke på hur "bra" jag är på att uppdatera er om manuset på den här hemsidan så kanske ni förstår att jag tvekar. Samtidigt känns det bättre och enklare om jag skulle prata om manusen (mitt skrivandet i helhet) i bloggform i stället. Det är ju ungefär så jag gör nu. Men det blir lite klottrigt, många undersidor och så eftersom det här är en hemsida. Jag skulle ju kunna växla mellan dem. Skriva här, på hemsidan att ni kan följa mitt skrivandet på just den enskilda bloggen medan jag sedan där skriver att jag kanske länkar något test-stycke, och då till den här sidan. Det skulle kunna fungera. Hrm ... Jag ska fnula lite på det ett tag till.

Hej så länge.

26 aug 2015