Jaha - ris och ros bjuder jag på

 

 

Mina föräldrar har köpt ny bil - skiiit snygg!

Det blev ingen villa ... jag är inte ens i ett förhållande längre. Men "hussaken" är något jag kan prata av mig om, någon annan gång.

Mamma kommer kanske att få personlig assistas! Yeeaj! Som jag kämpat för att lyckats med det åt henne!

Wilma har börjar halta eller inte halta så, men stelare en vanligt och hon har ju schäfer sig = höftproblem!!! Avvaktar lite, se om det går över eller om det utvecklas mer.

Fått pengar att ta körkort för!!!! Äntligen!!! Nu är det bara jag själv som kan stoppa mig från att ta kortet! Jag får återkomma med den utveckligen också! heheh.

I övrigt så är det dags att söka nytt jobb eller få upp mina timmar på jobbet jag har ( om det nu går ...) så att jag kan få en lägenhet och flytta. Eftersom husflytten inte blev av och förhållandet helt gick i krash, hamnade jag rätt på pottan i mitt lilla flickrum hos mor och far .... Men som sagt, vid ett annat tillfälle kanske jag yttrar mig mer om det här.

 

Men livet är en prövning. Och man behöver väl både ris och ros för att utcecklas. Dock anser jag att jag fått betydligt mycket mer ris än vad jag förtjänat. Mitt guldhjärta behöver sina stora rosbuketter nu!

Men jag är positiv ändå! Visst är jag arg också. Men det tar så sjukt mycket enegri och vara negativ!

Hej så länge, kram på er!

 

 

28 jan 2016

Comments powered by Disqus