Dikter - Kärlek

 

All text är skriven av mig, om annat står författaren namn med.

Nya dikter skrivs in nedifrån

 

 

 *

Ord

Tre små ord som binder oss samman, som vi alla behöver var evig dag. Ord som betyder densamma oavsett vem det är som ger eller tar. – Jag älskar dig.

extra förslag: ...som ger eller tar. - Jag vet att ni(du)dessa tre små ord kan, glöm inte att dela med er, till varann.

 *

Blottad kärlek

Ett leende du så vackert har, medan handen min du tar. Ner längs stranden vi går när du ger mig en puss och med andra handen pekar upp. Mot den stjärnklara himlen och den fulla månen min blick nu tar, och jag känner dina viskande andetag. De dras sig svepande över kind och läpp. Du nafsar, tafsar och får mig att skratta lätt. Med blicken tillbaks på dig ser du endast mig, det är vad din beröring berättar i sig, och som till och med, får mig att kyssa dig. Du ger mig åtrå, en rysning och förbjuden lek, för att sedan försiktigt lägga mig ner. I sanden jag nu är och ser ovan på min atmosfär, hur otroligt vacker, du är. Vinden den dansar runt omkring oss nu när du lagt dig här vid mig, och från hals till öra låter jag mina viskande tungdrag leda dig. Leda dig till mitt rike av känslor, hjärta och guld där jag aldrig vill känna någon skuld. Mitt hjärta denna stjärnklara natt du vunnit, medan ditt namn ur mitt sinne försvunnit. Du reser mig sakta upp, leder mig mot trottoarens kant där vi tidigare stötte in i varann, våra blickar möts och jag ler genant. En förbjuden natt vi haft, och du förvånar mig med att tilltala mig mitt rätta namn, som om du inte redan rott mig hamn. Med mina stora, förvånande och glansiga ögon tittar jag upp, när du på nytt presenterar dig och ler emot mig. Ett leende du så vackert har, medan handen min du igen nu tar, ”jag följer dig hem, så inget ondskefullt hända dig ska.” Minns jag att du sa.

   … Sedan dess har det varit han och jag.

 *

Vackert glas

Vackert glas är omtåligt och kört, något som vi håller om så oerhört. Går det i bitar, kan en del få slipas. Men inte ens då är det säkert att det limmas går, då små skador fortfarande kan bestå. Därför är det extra viktigt att du värnar om de du har, så du slipper uppleva detta splitter någon dag.

 *

Ny värld

Ny för mig du är, som tagit mig till denna värld. En värld där man dansar på rosor och vadar längs ån. En värld där flickorna lyfter upp foten när dem kyssen skall få. Min fot från marken den har lyft, då du fyller mig med kärlekens hyss. År efter år tar du mig till denna värld, där vi ser och där vi lär. Vi ser på det förflutna, en framtid och vårt nu. Vi inser att den här världen inte skulle finnas utan en sådan som jag och du, och vi tittar mot varann för att ta varandras hand. Vi vadar längs ån och bland rosorna vi far, får att låta det gå tillbaka till det som en gång var.

   Ny för mig du var, - idag är du den enda jag kan tänka mig i mitt hjärta låta vara kvar.

*

Din aura, utstrålning och själ.

Älskling, du har en famn bara drömmar kan ge. Jag kan egentligen inte beskriva hur trygg du får mig att känna, när dina händer min kropp vill närma. Det räcker med att du vilar din hand längs min rygg eller pillar i mitt hår för jag en nästintill euforisk känsla ska få. Din aura, utstrålning och din själ, det är något som jag vill bevara skyddat och kärt. För jag ser det i dig, den godhet du ger mig. Det lyser igenom dina ögon när dina läppar emot mig ler, jag får inte nog, jag vill ha mer. Mer utav den kärlek runt omkring dig. En åtrå mer om djupet, själen och auran där din utstrålning sker. Sedan, som om det inte redan var nog med värmande ord, kan jag tillägga att din beröring får mig faktiskt att sväva mellan himmel och jord. Men du lyckas ta mig ner och låter mig att tillsammans med dig, världen se. Du gör det utan att släppa taget, om det jag så gärna till dig vill ge. – Mitt hjärta, i all vår evighet.

*

A little bit of romance

… Romance when the words means it all, is the key to my heart, and if you only have the key but not jet the words, you at least have a little part of it all…

 … Well… I can tell you this… that the key you already have and always will if you safely keep it near your heart. – But keep in mind, that the small, small words it’s the biggest key to unlock it all.

*

Kärlek 

Låt någon läsa upp dessa ord medan du blundar och spelar upp din egen version…

Kärlek, kärlek, kärlek. Är något som finns hos oss alla på vår jord. Vi nämner det oftast med hjälp av tre förklarande ord. Men detta är även något som kan förklaras lätt och på flera andra sätt. Via handslag, kram och kyss, eller något annat mer liknande hyss. Kanske förklaras det via linjer, färg och form. Eller fordon, hus och tomt. En blomma i handen du nu plötsligt har, men vem ifrån kan den tänkas va? Du känner lättnad, rodnad, glädje och ro. Det är ju i ditt hjärta denna ros vill bo. Med hjälp av kärlekens kraft du vänder om, för att se om din älskade verkligen kom. Jodå, denna är nu här och dennas ros i ditt hjärta du redan bär. Nu när du påmints om kärlekens olika sätt att tas om hand, ta nu och se dig om, hur älskad av alla du verkligen är och dess oändligt föreviga band.

*