JOHANNA EISENE - LIFE OF ART

Att pröva sina vingar till drömmarnas land

Ny konstform

 

 

Hej hej :)

När det gäller min nya konstform jag fått tycke för - att måla på kort så är det intresset fortfarande väldigt starkt. Jag har valt ut ett gäng fotografier som jag själv fotat och har redan massvis av idéer för dessa. Det roliga med det här, är ju att jag kan skapa flera olika bilder utifrån samma fotografi!

Det är en illustration jag behöver bli klar med först. Samt måste jag komma igång och helst göra klart en annan illustration innan jag kan påbörja detta. Jag funderar även på om jag kanske ska börja på lite allt möjligt samtidigt, när det gäller illustrationerna. Eftersom jag gör dem på plattan så kan jag ju spara dem utan problem och teckna på den jag har känska för, för stunden. Det går ju lite emot mina rutiner och mitt kontrollbehov. Helst vill jag bli klar med det jag startar innan jag tar mig an nästa grej. Kanske dags att börja tänja på dessa gränser. Just med tanke att jag kan bli fast på/med vissa saker som jag inte har någon deadline för på tok för länge och det stoppar ju produktionen för nästa grej.

Samma sak gäller skrivandet. Jag tänker väldigt mycket på att börja skriva på barnboksmanusen eller de andra manusen jag vill få ner samtidigt som jag skriver på serien. Men spärren sitter i att jag vill bli klar med serien först. Grejen är den att serien är mitt första stora projekt och dessutom en serie = jag har några delar till att skriva ... Så nu när jag har de två första delarna i serien klara och gjort upplägget för del 3 och 4 och börjar skriva på del 3 kan jag nog börja planera för de mindre manusen vid sidan om. Hrm. Ja, jag får bråka lite med mig själv helt enkelt - se om det går. Vem vet, det kan ju visa sig fungera jätte bra!

 

Tillbaka till tecknandet.

Jag har kommit på ytterligare en konstform jag vill testa. Dock vet jag inte hur pass bra jag kommer gilla utförandet och resultatet. Men idén gillar jag starkt och ska testa. Så ytterligare en sak att komma igång med :P Men detta projekt håller jag lite hemligt för tillfället. Om det blir som jag föreställer mig det i huvudet kan det bli riktigt ballt. ;)

 

Trevlig helg :)

Massa kärlek och ha det färgglatt!

22 apr 2017