JOHANNA EISENE - LIFE OF ART

Att pröva sina vingar till drömmarnas land

Ny rakar vi av håret vett jah eller vänder blad som kungen säger :P

 

Oh titta, jag kom ihåg hur man gjorde det här! *credd for me! ;) (ska vi se om jag lyckas få iväg det här sen också eller om de blir liggandes i cyberymden någonstans)

 

Nämen till titeln på detta inlägg då!

Det är en blanding mellan allt gott och blandat. Jag har sådan abstinens av att det måste hända någonting snart så jag kan komma ur den här cirkeln jag är i. Man känner verkligen hur man närmar sig den där medvetna sprickan i cirkelns väggar. Snart är jag där, snart så..!

men under tiden river jag nästan av mig allt hår jag på huvet och tro mig det är någonting jag egentligen inte vill då jag sparat en låååång tid för längden jag har. Grejen är den att jag aldrig klippt mig sen jag bestämde mig att spara ut det så det är rätt "risigt" nu... TROTS, att jag gjord inpackningar, borstat om kvällar mornar och under dagen. Samt sovit med flätor, ofast inbakade så ofta jag kunnat (och kommit ihåg). hehe. Det är ju så tjockt mitt hår också och sträcker ner till midjan nu så det blir ju en otrolig värmebölja däremellan... ja ni fattar. Men jag har ju en tanke med min långa längd. Jag har dessutom inte färgat det på flera månader för att låta min vanliga färg komma fram med friskt nytt hår =) - Som jag sedan ska färga igen :P När jag sedan har den här längden jag är ute efter ska jag klippa upp det i etapper och ha en långsnelugg som ramar in hela ansiktet och halva halsen. Det ska gå som ett v i ryggen och vara uppklippt och ju högre upp på huvudet vi kommer ska de bli kortare. Just för att få så mycket volym som möjligt.  Sen ska jag färga underhåret svart(som kommer blekna) och lägga breda/smala guldslingor i övre delen av håret som är ljusare kastangebrunt. Jag hade så en gång tidigare och det var såå snyggt!

Asså, jag kan ju klippa mig nu för jag väntar ju ändå på att mitt "friska" hår ska växa ut till längden jag har nu... Jomen du, det gör jag nog! Men då måste jag verkligen hålla mig ifrån att färga det tills längden är klar, IGEN! Jag har ungefär en halvhårlängd med utväxt. (färgat den senaste tiden med Rouge Noir) skit snyggt!!!

Jag kom och tänka på allt detta, i all fall när vi snackar hår nu när jag gick genom alla bilder då jag omorganiserade allt på datorn. Jag är en sådan som tidigare färgat och klippt nya frisyrer kanske2 3 gånger om året hehe. Tills nu, när jah valde att spara ut igen. Jag försökte spara en gång tidigare men misslyckades hehe.

Hur som helst hittade jag mig själv i dessa frisyrer och både jag o håret såg så välmående ut. Suget efter en förändring satt sig ganska så hårt faktiskt... Men vi får se, kanske en toppad fas jag måste vänrta ur bara :P

Som pricken över i:t fick jag plötsligt för mig att döpa om hemsidan också, vilket jag gjorde. Nu i efterhand är det jätte skönt! Namnet innan var lite väl för långt, håller med de som klagat på att de inte kan komma ihåg det :p Så det här nya känns jätte bra! MEN ALL, precis all statistik försvann ju... som att börja om fråm början. Men vänta,... sa jag inte att jag skulle vända blad? :P - så jag får skylla mig själv!

det kändes i alla fall bättre när jag gjort klart allt på datorn, samt omorganiserat här på hemsidan! Det känns nytt och bekvämt. En liten del av den här så kallade abstinensen är borta... Mitt sätt att raka av håret eller vända blad... vi möblerar om lite vett jah ;) hehe. - kanske dags att göra det i livet också!

Som plåster på dessa fjuttiga tankar ska jag ge mig an bokserien min, som alltid får mig att må bra! Jag ska teckna på en beställning också, det är alltud lika roligt!

 

Så skönt att prata(skriva) av sig ibland, oavsett vad som skrivs eller ej. Detta var nog det mest oväsentliga jag skrivit på länge haha. Men det bjuder jag på!

 

Det är kul att hemsidan är klar nu i alla fall, ta er en nogrann titt vett jag! - det finns mkt att läsa bland Supernatural och nya länkar vid fotona finns, samt att nya skisser är uppe! :D

Jag tänker(orkar) inte läsa igenom det här jag skrivit nu, så hoppas det är någorlunda läsbart i alla fall. Jag bryr mig inte så jätte mycket om språket när jag skriver såhär eller liknande faktiskt då jag är så koncentread på det under manusskrivningarna. =) Som att slappna av i skrivandet när jag skriver på andra ställen än det som har med min serie att göra, hehe.

Nä nu måste jag sluta!  * titta nu ser jag Publicera direkt knappen så det här ska nog gå vägen! Oh nej, jag är inte dum i huvudet. Däremot kan jag ha väldigt väldigt mycket i huvudet på samma gång och kan ibland inte hänga med på hur man gör vissa saker ;P Oh ofta så underskattar jag faktiskt mig själv!

 

Jag, Vi som DU - Kan - & - Jag, Vi som Du - Duger! - Nu och för alltid! Tack för mig!

Ett snabbt extra tillägg bara! Jag har precis bytt mall på hemsidan och ordnat alla inställningar med det! - jag är såå nöjd. Den förändringen behövdes! Inget ont om den förra, jag älskar den också och hade jag inte lyckats med denna hade jag haft kvar den förra istället för att låna en ny.  Jag blir lite gladare, samt lugnare med denna. Helst hade jag dock sett att den va rödsvart, men mjukare rosa/lila fungerar det med =) Nu drar jag igen! Caio!

5 aug 2013