Nya ideér

 

 

   Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera sidan här under en period. Jag ska försöka bättre mig gällande det. Men faktum är att det inte hänt så mycket på senaste tiden. Dessutom blev det sjukdomsfall inom familjen så inte haft densamma tid eller motivation som tidigare heller.

   Manusen går stilrent framåt. Jag har snart båda klara för läsning till korrläsaren som ska hjälpa mig finslipa de ytterligare. När det är klart brer de ut sina vingar för test hos dem större förlagen - nervöst och så spännande! I samband med det kommer jag börja på riktigt med manus 3 och 4 i serien. Just nu är det mest lite småklotter här och där.  

   Tecknanden har avtagit lite. Jag är inne i en period där skrivningen betyder mest och är även den som ger mig mest. Jag har även kommit i underfund med vad det är för typ av konst jag vill hålla på med, som jag kan tänka mig att sedan ställa ut - Canvastavlor. Jag älskar ju att fotografera. Jag har redan mängder av fotografier som skulle bli så vackra på målardukar. Det kommer bli en blandning mellan vanliga fotografier men även fotografier som är extrem redigerande och fotografier som jag sedan tecknat på. Jag har testat mig fram, lekt med några bilder och fått fram riktigt häftiga förslagsresultat, så att säga. 

   Men det kommer ta tid, jag måste fundera hur jag ska gå till väga. Trycka ut bilderna själv eller leta upp den billigaste leverantören? Samt evt. då tjäna in en bjudet till tavlorna först, för det är inte billigt! Jag har redan sökt runt efter denna tjänst. Summorna ligger från 300kr upp till 5000kr då beroende på storlek, ram eller ej. Och bilderna jag gör/tänker göra, kommer inte att klä sig särskilt bra på de mindre målardukarna. Vilket betyder att priset stigit en grad redan där... 

Vi får se hur detta löser sig. Jag vet nu i alf att det är tavlor som dessa jag vill göra! :)

*Men jag kommer ju självklart teckna vid sidan om, på skojj eller utefter beställningar som tidigare! :)

Canvas = ex. fotografier/data-illustrationer som trycks ut på målardukar. *Jag har tillexempel jätte fina blomfotografier som skulle göra sig så mycket bättre som Canvas än bakom en glasram på fotopapper...

10 dec 2014

Comments powered by Disqus